Výtahy vyráběné sluncem

14. listopad 2023

Vážení zákazníci,

 

představte si výtah, který není pouze inovativním způsobem pohybu, ale také představuje revoluci ve využívání obnovitelných zdrojů energie.

Naše společnost se zavázala nejen k výrobě výtahů nejvyšší kvality, ale také k ochraně životního prostředí.

Dovolte nám představit naši fotovoltaickou elektrárnu s akumulací, která dodává 100% energie nejen na výrobu našich výtahů a fungování společnosti, ale také dobíjí vaše i naše elektromobily. 

V současné době se na našich střechách nachází fotovoltaické panely o velikosti 240 kW a k nim náleží i bateriové uložiště o velikosti 180 kW.

 

„Veškerou energii, potřebnou k výrobě našich LC výtahů, nám dává slunce.“

 

Historie fotovoltaiky na LC

V roce 2018 jsme uvedli do provozu 60 kW solární elektrárnu, kterou jsme v rámci dostavby firmy vybudovali na střeše nové expediční haly. Tehdy byla elektrárna schopna vyrábět až 40 % veškeré energie potřebné na provoz naší firmy.

V roce 2023 se naše elektrárna rozrostla na střechy dalších hal a nyní disponuje celkem 240 kW a zahrnuje i bateriové uložiště.

Díky tomuto řešení nám veškerou energii potřebnou pro fungování firmy dává slunce.

  

Pohled na první instalaci fotovoltaických panelů v roce 2018 a současný pohled v roce 2023 v LC

 

Výhody pro naše zákazníky

Chceme, aby naši zákazníci měli prospěch ze zelené energie, a proto jsme vybavili naše areály třemi (zatím) nabíjecími stanicemi pro elektromobily. Elektromobilita je budoucnost dopravy a my této volbě jdeme naproti. Naši zákazníci mají tedy možnost si v průběhu návštěvy u nás dobít svůj elektromobil.

Nabíjecí stanice je k dispozici našim zákazníkům i zaměstnancům

 

 „Zelená energie, udržitelnost a ochrana životního prostředí – to je naše vize
v Lift Components. Připojte se k nám!“