Nový prosklený výtah LC Exclusive nerez v bytovém domě v Praze

3. duben 2023

Vážení zákazníci,


dovolujeme si Vám představit prosklený výtah LC Maxi 650 88N, který byl zhotoven včetně ocelové konstrukce LC Alfa ve spolupráci s naším obchodním partnerem Troják výtahy s.r.o., v bytovém domě Ambrožova v Praze. Tato realizace je příkladem ucelené dodávky výtahu společně s konstrukcí LC Alfa.

 

    

Montovaná ocelová konstrukce LC Alfa je vhodná pro výtahy do nosnosti 650 kg. Jedná se o prosklenou konstrukci, která se vyznačuje jednoduchou a rychlou montáží bez svařování v místě realizace.

 

Výtah LC maxi je v provedení LC Exclusive nerez s nosností 650 kg pro max. 8 osob a splňuje technické požadavky pro používání osobami s omezenou schopností pohybu a usnadní pohyb i handicapovaným obyvatelům domu.

 

LC maxi je lanový výtah bez strojovny, jehož kabina je zavěšena na lanech a přes trakční kladku je poháněna pomocí stroje. Vyznačuje se nižší spotřebou elektrické energie díky vysoce účinným bezpřevodovým strojům. Koncoví uživatelé ocení tichý provoz výtahu a komfortní prostředí kabiny.

 

Ucelená dodávka výtahu i s konstrukcí od jednoho výrobce zajišťuje 100% vzájemnou kompatibilitu obou prvků.   


Provedení výtahu:
  • Kabina je v provedení LC Exclusive nerez s prosklenými stěnami.
  • Podlahu tvoří přírodní podlahová krytina MARMOLEUM v odstínu Eiger.
  • Madlo v matném nerezovém provedení skvěle doplňuje celkový vzhled kabiny.
  • Zapuštěná sedačka je z přírodního světlého dřeva v nerezovém rámu.
  • Dveře kabinové i šachetní jsou automatické, 2 panelové, v nerezovém provedení s centrálním otvíráním.
  • Samozřejmostí jsou 100 mm vysoké okopové lišty z nerezové oceli v provedení K400, které jsou perforované a zajišťují větrání kabiny.
  • Součástí kabiny je také podhledové osvětlení z pískovaného skla s LED osvětlením 
  • Ovladačový panel je po bocích podsvětlen barvami:      
    • červená – výtah jede dolů
    • zelená – výtah jede nahoru
    • bílá – výtah je ve stanici

 

Jak probíhala výměna výtahu

Ve fotogalerii můžete sami posoudit rozdíl porovnáním fotek před realizací, během realizace a po realizaci. Celkové provedení výtahové kabiny s prosklením poskytuje v současné době obyvatelům domu nejen praktickou pomoc, ale i příjemný pocit při jízdě. Nadčasový design spočívající ve spojení skla a nerezové oceli dotváří celkový moderní dojem společných domovních prostor.

   

  

 

 

  

 

Fotogalerie po realizaci: 

 

  

  

  

  

Certifikované montované ocelové konstrukce LC Alfa vyrábíme od roku 2020, vhodné pro výtahy do nosnosti 650kg se skleněnou výplní, dodávané společně s výtahem.

Tento výtah je příkladem ucelené dodávky včetně již zmiňované ocelové konstrukce LC Alfa, která se vyznačuje jednoduchou a rychlou montáží, bez svařování v místě realizace

Ve fotogalerii můžete sami posoudit rozdíl porovnáním fotek před realizací a po realizaci. Nerezové provedení výtahové kabiny s prosklením poskytuje v současné době obyvatelům domu nejen praktickou pomoc, ale i příjemný pocit při jízdě.  

      
Více informací o ocelových konstrukcích LC najdete 
ZDE.
  


Neváhejte se na nás obrátit s poptávkou, získejte tak další informace o možnosti dodávky výtahu včetně ocelové konstrukce. Společně najdeme optimální technické řešení, seznámíme Vás s možnostmi provedení a poradíme s realizací.

Poptejte nás vyplněním tohoto poptávkového formuláře.